Residentieel vergaderen

Van aankomst tot vertrek, alle ingrediënten voor een fantastische verblijf!

1. Professionele vergaderruimte met zicht op de natuur

Geen saaie vergaderzaal maar een heel lichtrijke en sfeervolle ruimte met zicht op de prachtige natuur van de Vlaamse Ardennen. 
Wil je graag starten met een uitgebreid ontbijtbuffet of zorg je met het team voor het ontbijt? Zowel ontbijt, lunch als diner kunnen ofwel volledig door ons verzorgd worden of kunnen in self-cooking formule voorzien worden. In de vakantiewoning beschik je over een volledig ingerichte keuken met een eigen eetruimte, living en recreatieruimte.
Enjoytoday living vakantiewoning
In de vakantiewoning beschik je over een volledig ingerichte keuken met een eigen eetruimte, living en ontspanningsruimte. Even ontspannen, een boekje lezen of wat tafelvoetbal of pingpong spelen, het kan allemaal. (de twee vakantiewoningen hebben andere faciliteiten)
Zowel tijdens de vergadering als tijdens je verblijf in de vakantiewoning heb je alle dranken steeds beschikbaar. Waters, frisdranken, wijnen, cava, streekbieren maar ook koffie en thee zijn steeds voorzien en in self-service te gebruiken. Je moet dus niet sleuren met extra bakken en je zit ook niet met overschot. Afhankelijk van je arrangement zit alles inbegrepen of wordt dit apart verrekend volgens verbruik.
vergaderen met zicht op de natuur
Wil je tussendoor of na je vergadering graag genieten van de natuur? Enjoytoday ligt aan de voet van de Koppenberg. Wie de befaamde helling van de Ronde Van Vlaanderen wil trotseren kan bovenop de helling genieten van een prachtig uitzicht. Te voet, met de (electrische) fiets, vespa of 2pk, ontdek je de mooiste plekjes van de Vlaamse ardennen. Vraag naar onze wandelrouten en de mogelijkheden tot het huren van (electrische) fietsen, vespa's of 2pk's.

Alles op 1 locatie, volledig privé!


Organiseer je je vergadering, training, management meeting of bedrijfsevent mét overnachting dan beschik je meteen ook over een volledige vakantiewoning.

Op het domein van Enjoytoday beschikken we over 2 vakantiewoningen:

Enjoytoday 45: 12 kamers met elk eigen badkamer

Enjoytoday 49: Beschikt over 6 kamers met eigen sanitair
Beide woningen kunnen gecombineerd worden.


Enjoytoday beschikt in totaal over 18 kamers, goed voor maximaal 41 personen.

Indien je 18 single kamers kiest dan heb je beide vakantiewoningen beschikbaar maar de gehele groep kan alles samen in Enjoytoday 1 beleven, deze is ruim voorzien voor 26 personen.  

Vergaderen met overnachting in volle natuur
2 vakantiewoningen te combineren

Met eigen living, eetplaats, keuken en ontspanningsruimte

18 kamers met eigen sanitair

Maximum 41 personen

4 vergaderzalen

Opstelling in functie van het aantal personen

Vergaderen tot 50 personen

In theateropstelling

Alle zalen zijn standaard uitgerust met een beamer, een projectiescherm, 1 of 2 flipcharts en draadloos internet. In deze oase van rust met prachtige natuur creëer je ongetwijfeld een blijvende indruk bij je genodigden.

Heb je specifieke wensen of kan je wel wat inspiratie gebruiken bij het organiseren van een originele teambuilding of managementmeeting? 


Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie