2CV teambuilding

Ontdek de Vlaamse Ardennen

teambuilding per fiets, vespa, E-step en 2pk

Liefmans Brouwerij

Bezoek aan brouwerij Liefmans

met de E-step

Vertrek langs de schelde met de E-step naar de Liefmans brouwerij en maak kennis met het brouwproces. De meester brouwer leidt je rond tussen de vaten en brouwproces van de bieren. Voordat je terugkeert sluit je bezoek af met een proeverij in het brouwcafé.

v.a. €40/pp  -  4u


e-bike tour

Tour des Ardennes met een elektrische fiets

Ga per groep op zoek naar de historische feiten, nutteloze weetjes en het Oudenaarde bruine bier tijdens een competitie met jouw collega's. Via onze app los je de  raadsels op, ontvang je nuttige informatie en bepaal jij jouw eigen route. De laatste groep op het terras trakteert!

v.a. €55/pp  -  4u

v.a. €67/pp  -  7u

2CV teambuilding

2CV experience tour op en rond de Koppenberg

Een uitgestippelde route, zoektocht én een toefje competitie, alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke teambuilding. Vertrek vanop onze locatie met je wagen op trektocht door de streek en bewijs jezelf tijdens de technische proeven op de koppenberg.
v.a. €75/pp  -  4u


vesparit

Vespa tocht langs de schelde en Vlaamse velden.

Scootertocht met GPS doorheen de Vlaamse Ardennen. Geniet samen van de buitenlucht, de vrijheid van een vespa en de prachtige uitzichten. Onze GPS leidt je langs de Schelde, door bossen en over groene heuvels, op verharde en onverharde wegen. Doorkruis de streek op eigen tempo en kies zelf op welke plaatsen je blijft staan en hoelang je er blijft.

v.a.  €95/pp  -  4u
v.a. €115/pp  -  7u

Brouwerij Roman

Bezoek aan brouwerij Roman (Ename) per E-bike

Trek de velden in en arriveer via het knooppunten netwerk aan Brouwerij Romen. De brouwerij is de oudste familiebrouwerij van België. Ze brouwen er de gekende Ename, Gentse Strop, Sloeber & het recentste broertje Ramon. Het bezoek omvat een rondleiding met gids, een bierdegustatie (3 bieren) en een geschenkpakket.


v.a. €55/pp   -  4u


wanderwegen

De Slimste geit van de Vlaamse Ardennen

Het is gebeurd: we combineren de beste quiz aller tijden met de tofste oldtimers aller tijden! Trek er op uit en word de slimste geit van de Vlaamse Ardennen. Een namiddag vullend programma waarbij kennis, strategie en snelheid je al heel wat op weg helpen.  Wint jouw auto de slimste geit trofee?


v.a. €80/pp  -  4u