Onze hond Snow

Over ons

Onze gezondheid, het hoogste goed

tuin
Alles wat we doen, is erop gericht mensen tot mentale rust te brengen, zodat ze meer uit zichzelf kunnen halen en efficiënt kunnen werken. Dat vertaalt zich naadloos in een totaalconcept, waar de gezondheid van onze klanten en medewerkers de absolute prioriteit geniet.
boomhaard op het domein

1. De rust van het platteland

Het is absoluut geen toeval dat EnjoyToday gevestigd is op de ‘boerenbuiten’, in een omgeving waar elke onaangename factor resoluut wordt gebannen. Onze accommodatie, wég van de straat, haalt de stress van het verkeer uit je lijf. Het prachtige zicht over uitgestrekte weilanden laat onze hartslag automatisch zakken en laat werkdruk wegsmelten als sneeuw voor de zon. Deze zee van groen biedt bovendien een waaier aan mogelijkheden om te herbronnen.

hangstoel in de tuin

2. Ontspanning troef

De mens levert zijn beste prestaties als hij zich ontspannen voelt. Dan borrelen automatisch de interessantste ideeën op. We doen er dan ook alles aan om voor de meeting en tijdens pauzes dat ontspannen gevoel op te roepen. Hangzetels in de bomen laten je wegdromen in het idyllische plaatje van de Vlaamse Ardennen. Voor spel- en competitiefreaks zijn er een Wii-spelconsole en een pingpongtafel. Breinbrekers stimuleren je out-of-the-box denken.

smoothie

3. Drank en voeding

Een energiedipje tijdens een meeting? Dat is voor niemand interessant. Daarom omvatten onze vergaderarrangementen bewust géén zware maaltijden, maar een variatie aan heerlijke salades. Daarnaast zetten we ook in op gezonde tussendoortjes en dranken. Van granenkoeken over een rauwe groentemix, tot zelfbereide fruit- of groentensmoothies: u vraagt, wij draaien. Als het uw energieniveau en concentratie maar ten goede komt!

bloemen in de weide

4. Zintuigmassage

Rustige achtergrondmuziek brengt onze bezoekers en medewerkers naar een ontspannen gevoel. Zuiver aromatische oliën doen de rest. Zo stimuleert een citrusgeur ’s morgens een relaxte sfeer, terwijl we na de middag via de geur van pepermunt de concentratie bevorderen en een opwekkend effect creëren.

Snow

5. De hond, de beste vriend van de mens

‘Snow is more dan frozen water’. Dat geldt zeker voor Snow, onze spierwitte Zwitserse herdershond. Op zijn eigen ongedwongen manier draagt hij een steentje bij om ons in de juiste sfeer te brengen. Een aai over zijn schattige bol, even kort ravotten tijdens een spelletje ‘vang de bal’: onweerstaanbare prikkels voor een spontane glimlach op het gelaat.

Enjoytoday team

Kom bij ons genieten!

Enjoytoday team oudenaarde

De gezichten van Enjoytoday

Iris

Iris 

Willems

Zaakvoerder - oprichter

geert

Geert

Vermaerke

Zaakvoerder - oprichter
Sabrina

Sabrina

Berte

Coördinatie zalen
Alexander Vanhoutte

Alexander Vanhoutte

Algemean management