Koppenberg

Ontdek de Vlaamse Ardennen 

Hoe wil jij de Vlaamse Ardennen ontdekken?

Koppenberg

Te voet

Geniet als wandelaar van prachtige vergezichten vanop de verschillende heuvels in de streek. zoek verkoeling in het muziekbos of ga op pad langs de schelde. De Vlaamse Ardennen hebben alles wat je nodig hebt voor enkele wandel uitsapjes.
e-bike tour

Per fiets

Vanuit onze hoeve sta je meteen aan verschillende fietsknooppunten of fietssnelweg F45 tussen Kortrijk en Oudenaarde. Geen fietsen mee? huur je e-bike of mountainbike bij Enjoy Today of het Centrum Ronde van Vlaanderen in het centrum van Oudenaarde.

Brouwerij Roman

Via zijn brouwerijen

De Vlaamse Ardennen staat vol brouwerijen van het Oudenaards Bruin, via Ename & Kwaremont tot Brouwerij Liefmans. Ontdek de oude en moderne brouwerijen rond Oudenaarde en geniet van de vele proeverijen die je aan de bar aangeboden wordt.

Tips voor Oudenaarde en omstreken

centrum ronde van vlaanderen

Centrum Ronde van Vlaanderen

Beleef de Ronde elke dag opnieuw in het Centrum Ronde van Vlaanderen of CRVV. Ga op pad in het actief belevingscentrum waar wielerliefhebbers met verschillende interesses terecht kunnen. 
Mou

Mou, Museum van Oudenaarde

duizend jaar geschiedenis te midden van eindeloos golvende heuvels. Het MOU - brengt die geschiedenis tot leven. Via interactieve media en bijzondere historische stukken reis je door de tijd.

activiteit oudenaarde

The Outsider

Avonturenpark aan de Donkvijvers. Ontdek het touwen parcours, watersporten, escape games en nog veel meer aan de rand van de stad. Heeft u zich al gewaagd aan een blotevoeten pad? op 5 minuten van Enjoytoday vind u het allemaal.