Koppenbergbos

Ontdek de Vlaamse Ardennen per fiets 

via het fiets & e-step netwerk

Onze aanraders

fietsroute

Kuitenbijters 

Ontdek de Vlaamse klassiekers in de Vlaamse Ardennen tijdens deze fietstocht. Deze kuitenbijter laat je niet alleen zweten, maar ook genieten van de prachtige landschappen in deze regio. Je kunt rechtstreeks vanuit onze hoeve vertrekken aan knooppunt 18.


51 km  -  3u
Koppenberg

In het wiel van Adriaen Brouwer

'In het wiel van Adriaen Brouwer' fietsroute staat in het teken van een van de boeiendste kunstschilders van de Lage Landen. Adriaen is geboren in Oudenaarde rond 1600. Via de fietstocht van 28,6 kilometer ga je van Oudenaarde naar het pittoreske Ename. Je gaat onder andere via de brouwerij Roman.
28.6 KM  - 1u20
wandeling

In het wiel van De Ronde

3 fietslussen verbinden de belangrijkste hellingen en kasseistroken uit de Ronde. Beproef je aan het betere klimwerk en kasseistroken van Wannegem-Lede, de Paddestraat en Volkegemberg.  102 km  -  5u30

Fietsroutes in samenwerking met routezoeker volgens het knooppunten netwerk in Vlaanderen.

Ontdek meer routes in de Vlaamse Ardennen op de website van routezoeker.com

Brouwerij Roman

Oudenaards Bruin route

Ontdek de streek door zijn bieren. Oudenaarde had ooit 17 brouwerijen waarvan er nog 4 tot vandaag nog steeds de rijke Oudenaardse biertraditie verder zetten: Roman, Liefmans, Smisje & Cnudde.


Deze fietsroute van 31 km stuurt je door de velden naar de vele oude kroegen om de streekbieren te proeven of de brouwerijen te bezoeken. let op! Om de brouwerij te bezoeken dien je vooraf te reserveren op de website van de brouwerij.

Fietsen huren

Asfra
Asfra
Bergstraat 75
9700 Oudenaarde
T: 055/31 57 40
www.asfra.be
centrum ronde
Centrum Ronde
Markt 43
9700 Oudenaarde
T: 055 33 99 33
www.ridelikeapro.be
Biker
Bike Republic
Westerring 41
9700 Oudenaarde

T: 055/47 48 59
www.bikerepublic.be