Koppenbergbos

Ontdek de Vlaamse Ardennen te voet

Verschillende wandelingen en wanderwegen.

Top wandelroutes

Koppenberg

Koppenberg route

Geniet als wandelaar van prachtige vergezichten vanop de Koppenberg maar geniet ook van het landschap dat zich rondom je bevindt.  Deze pittige wandeling laat je genieten van het Koppenbergbos en de Koppenberg, hierdoor is er voldoende variatie om de wandeling zeer aangenaam te houden.


6.9 km  -  1u50
Koppenberg

Kortekeer

De Koppenberg is een stevige kuitenbijter met een gemiddelde van 11,6% stijgingsgraad. Ook de Kortekeer met zo'n 6,4% is niet te onderschatten. Beide liggen niet op deze wandelroute, maar kan je wel van op afstand bekijken. Vertrek vanuit onze vierkantshoeve en maak er een aardige 11 km van.


8.1km  -  2u
wandeling

Langs berg en kapel

Ga op en neer op deze glooiende wandelroute in de Vlaamse Ardennen. Deze route zal een beetje bijten in de kuiten maar zal je zeker ook belonen met de pracht die je tegenkomt onderweg. Deze route geïnspireerd op het werk van kunstschilder Adriaen Brouwer13km  -  2u45

Wandelroutes in samenwerking met routezoeker volgens het knooppunten netwerk in Vlaanderen.

Ontdek meer routes in de Vlaamse Ardennen op de website van routezoeker.com

wanderwegen

Wanderwegen

Een totaalbeleving in melden waar natuur, cultuur en bewegen elkaar ontmoeten. Een digitaal cultuurpodium voor buitenbeentjes. Ideaal voor fietsers, mountainbikers , rolstoelgebruikers en wandelaars.


Her en der ontmoet je vertellers, performers, muzikanten en kunstenaars van Oudenaardse bodem. Begeef je op pad, scan de codes en laat je onderweg verwonderen en betoveren door de schoonheid van natuur en cultuur.

ontdek de fiets, mountainbike en rolstoel toegankelijke routes via www.oudenaarde.be