Beleef je huwelijksfeest in de natuur

Kom samen met jouw familie en vrienden in een huiselijke sfeer.

6 zalen & locaties

met zicht op de uitgestrekte velden
bedroom icon

18 slaapkamers

tot 41 personen in privé woning
atering icon

catering op maat 

van jouw wensen en budget

Een prachtige locatie voor uw huwelijksfeest

Welkom in onze betoverende vierkansthoeve, de ideale plek voor jouw droomhuwelijksfeest! Onze unieke locatie biedt niet alleen prachtige zalen met een adembenemend uitzicht op de velden en de Koppenberg, maar ook extra faciliteiten om jouw dag extra speciaal te maken.

Als bruid kan je doorheen de dag gebruik maken van onze vakantiewoning om je klaar te maken of tot rust te komen tijdens de feestgelegenheden. In de woningen kan je samen met familie en vrienden verblijven tijdens en na het feest.

Om jullie smaakpapillen te verwennen, werken we samen met een vaste cateringpartner die heerlijke gerechten op maat van jullie wensen en budget verzorgt. De decoratie kan altijd in overleg worden besproken, zodat jullie de perfecte ambiance kunnen creëren.

Wil je onze prachtige locatie zelf komen bewonderen? Neem dan contact met ons op om een bezichtiging te regelen.

VRAAG EEN BEZOEK AAN


kamer groep accommodatie

uw feest eindig pas de dag nadien aan het ontbijt.

Onze gezellige huiselijke woningen bieden comfortabele accommodatie voor maximaal 41 personen, waardoor jullie kunnen genieten van een onvergetelijk huwelijksfeest en een hechte samenzijn met vrienden en familie.

Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, bieden onze woningen een rustige en ontspannen sfeer. Met voldoende parkeergelegenheid voor jullie gasten is alles tot in de puntjes geregeld. Van het onthaal tot het ontbijt. Zo kunnen uw gasten kunnen zich 100% concentreren op u en uw feest.

Neem contact met ons op via onze website om jullie bezichtiging te plannen en ontdek de charme van onze huiselijke accommodaties.


Onze zalen & locaties

Garden room 2 diner

Garden Room 2

Een zaal rijk van daglicht.  de grote schuiframen zorgen voor een naadloze overgang naar de tuin, terras en evenementenweide

60 personen receptie/Walking diner
40 personen diner

vraag een bezoek aan


karaktervolle vergaderzaal

Garden Room 1

stap meteen buiten in de tuin via de grote schuifdeuren. De dakkapel zorgt voor een zaal vol natuurlijk daglicht. Hierdoor zit je als het ware direct in de tuin.
30 personen receptie/Walking diner

20 personen diner

Vraag een bezoek aan
grote zaal

Panoramic

De panoramic house is een authentieke schuur die volledig gerenoveerd werd. De eiken dakspanten zorgen voor een sfeervol en warm kader. .
100 personen receptie/Walking diner

50 personen diner

vraag een bezoek aan
feestzaal

Central Garden

nieuw vanaf zomer 2025
Feestzaal tot 100 personen inclusief extra overnachtingsmogelijkheden en catering. Wens je meer info? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse
Meer info
green Garden

The green garden

Ideaal voor een buiten event of receptie in de schaduw van de boom. Gebruik onze grote terras voor je receptie of neem de familiefoto's in de boomhut. Onze tuin bied alles wat de natuur geven kan.

Gratis bij gebruik van onze zaal.

Meer info
Boomhaard

evenementen weide

3ha weide en boomhaard voor al je creatieve ideeën die ruimte nodig hebben. Zo hebben we de ruimte voor een diner tussen de bomen of een grote tent om al de gasten te ontvangen.
te huur vanaf €500. (excl energie)
Vraag een bezoek aan

We hebben onze troeven voor jou gebundeld

plenaire zaal

3 zalen, grote tuin, boomhaard &  weide

Onze unieke locatie biedt niet alleen prachtige zalen,  maar ook extra faciliteiten om jouw dag extra speciaal te maken.
Ontdek de zalen
receptie

feest in intieme kring tot 50 personen

Ontdek de perfecte setting voor een betoverend feest in intieme kring. Onze trouwlocatie biedt ruimte aan maximaal 50 personen, waar jullie liefde gevierd wordt met stijl, warmte en onvergetelijke momenten.
tuinmuur met houten deur

of alle ruimte voor uw ideeën & gasten

Gun uw ideeën en gasten de vrijheid om te stralen. Bij ons vindt u alle ruimte voor een onvergetelijk intiem feest. Geniet van een sfeervolle setting en creëer samen prachtige herinneringen die voor altijd in uw hart zullen blijven
Booomhut

boomhut

Een boomhut centraal in de tuin geeft net dat iets extra voor de kinderen op het feest of voor uw familiefoto's tijdens uw feest. Een intieme viering vol magie en herinneringen die in de bomen blijven hangen.


Tuin Enjoy Today

vuurput

Nodig uw gasten uit om 's avonds gezellig rond de vuurput in de tuin te zitten. Een intieme setting waar warmte en gezelligheid samenkomen. Creëer onvergetelijke momenten onder de sterrenhemel.


leefruimte vakantiewoning 45

luxe vakantiewoningen

Overnacht na uw feest in onze luxewoning tot 18 kamers met badkamer. We bieden slaapplaats tot 41 personen in 2 vakantiewoningen in onze vierkantshoeve.
gedresseerd bord

catering op maat

We werken steeds samen met onze vaste cateraar. Van receptie, walking diner, BBQ tot een meer gangen menu aan tafel. Alles is mogelijk op uw feest.
Ontbijt

van ontvangst tot ontbijt

Wij staan steeds voor u klaar voor uw wensen en vragen. Zo verzorgen we uw feest van het eerste ontvangst, het avondfeest tot aan het ontbijt. Alles in één pakket.
Een ontzorging voor u en een gemak voor uw gasten. 

tuin Enjoytoday

privélocatie voor uw feest

Op onze locatie zit u volledig privé. Zo kunt u genieten van uw feest en uw gasten in een rustige en privé omgeving en wordt u niet gestoord door andere feesten of gasten.


Een extra troef voor een onvergetelijk feest


Contacteer ons voor een bezichtig

of offerte op maat.

Contact

Enjoy Today

Contactinformatie
Enjoytoday
Meldenstraat, 45
9700 Oudenaarde
info@enjoytoday.be
+3293950070
BTW nummer: BE0426-728-338
België