zeepkistenrace

Samenwerken en communicatie

Versterk uw team met onze activiteiten

alligator pit

Aligator pit

Haal met jouw groep 5 voorwerpen uit onze poel met uitgehongerde alligators. Het is aangewezen steeds een halve meter boven de grond te blijven. Julie dienen als groep een systeem te bedenken om deze voorwerpen er zo snel mogelijk uit te halen.
Min 10 personen - 3u

v.a. €950/groep

MEER INFO
zeepkistenrace

Zeepkistenrace

De ultieme teambuilding ervaring: de Zeepkistenrace! Bouw samen met je team een unieke zeepkist en race tegen andere teams. Leer teamwork, creativiteit en communicatie terwijl je een onvergetelijke dag beleeft. Wie wordt de snelste en meest creatieve zeepkistbouwer?
Min 10 personen - 4u

prijs te bepalen

MEER INFO
vr escape game

VR escape game

Duik in een andere wereld met onze VR Escape Game teambuilding! Werk samen met je team en los uitdagende puzzels op terwijl je geniet van een ongekende virtual reality ervaring. Versterk de banden tussen teamleden en ontdek nieuwe talenten.
Min 4 personen - 2u

v.a.€250/groep (6p)

MEER INFO
mission impossible

Mission impossible

Bereid je voor op een uitdagende teambuilding-ervaring met Mission Impossible! Werk samen om de kluis te openen en ontdek het echte teamwerk. Laat een persoon over het terrein zweven via een constructieve en vindingrijke samenwerking.  Combineer deze ervaring met een Insights training voor maximaal resultaat!
Min 16 personen - 3u

v.a. €950/groep

MEER INFO
onderdeel van een activiteit

Mijnenveld

Je hebt als groep de opdracht om het mijnenveld te ontmantelen. In het mijnenveld bevinden zich 3 bommen die tegelijkertijd onschadelijk gemaakt moeten worden.
Het mijnenveld is hypergevoelig. Daarom mag er ook niets of niemand de grond raken of het ganse mijnenveld ontploft.
Min 10 personen- 4u

v.a. €950/groep

MEER INFO
escape box

Escape box

Op zoek naar een spannende en uitdagende teambuilding-ervaring? Ontsnap aan de dagelijkse routine met de Escape Box! Werk samen en los puzzels op om de schat te bemachtigen. Een perfecte manier om teambuilding en plezier te combineren!


Min 4 personen - 1u30

v.a. €35/pp

MEER INFO
alligator pit

Aligator pit

Je hebt als groep de opdracht om 5 voorwerpen uit de alligator pit te halen.
Aangezien de alligators uitgehongerd zijn is het aangewezen om in de alligator pit minstens een halve meter boven de grond te blijven. Jullie dienen als groep een systeem te bedenken om deze voorwerpen er zo snel mogelijk uit te halen.
Deze opdracht is voor iedereen geschikt (naargelang de rol die je inneemt heb je andere uitdagingen) zodat je teambuilding ook ECHT in team gebeurt. Het nodige vertrouwen en de medewerking van iedereen is vereist om tot een goed eindresultaat te komen.Deze opdracht kan als fun-activiteit deel uitmaken van een halve of volle teambuildingdag, maar is ook uitermate geschikt om terugkoppeling te geven op vlak van samenwerking, communicatie, strategiebepaling, ...
zeepkistenrace

Zeepkistenrace

Tijdens deze teambuilding activiteit bouwen jij en je teamleden samen een unieke zeepkist, om deze vervolgens tegen andere teams te racen.


Bouwen en racen met een zeepkist is een uitdagende en leuke manier om de teambuilding skills van je team te verbeteren. Het vereist teamwork en creativiteit om een goede en competitieve zeepkist te bouwen. Je leert elkaars sterke punten en vaardigheden kennen en leert hoe je ze het beste kunt inzetten. Daarnaast draagt het bouwen van een zeepkist bij aan de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden en het nemen van beslissingen onder tijdsdruk.


Tijdens de race komt het competitieve element van de teambuilding tot leven. Je team moet samenwerken en communiceren om andere teams te verslaan. Het zal een spannende en leuke ervaring zijn om samen te zien hoe de teams racen, elkaar inhalen en uitdagen tot de finishlijn.

vr escape game

(VR) escapegame

Stap in de fascinerende wereld van koning Arthur en de ridders van de ronde tafel met onze unieke VR Escape Game in thema Excalibur!


Je team zal worden verdeeld in groepen van maximaal 6 personen, en samen zal je raadsels en puzzels moeten oplossen om steeds dichterbij het zwaard te komen. Het meest unieke aan deze teambuilding is dat de virtuele wereld en de fysieke wereld voortdurend met elkaar moeten samenwerken om de uitdagingen op te lossen.


In deze virtuele wereld bevindt jouw team zich in een prachtig middeleeuws kasteel dat wemelt van geheimen en verborgen aanwijzingen.  Maar het gaat niet alleen om de virtuele wereld - tijdens de escape game zullen de teams ook met fysieke puzzels moeten werken. Dit maakt de teambuilding activiteit uniek en uitdagend, omdat teamleden zullen moeten samenwerken en communiceren om de fysieke en virtuele puzzels op te lossen.


Mission impossible

Je hebt als groep de opdracht om de kluis te openen die toegang geeft tot het echte teamwerk. Daarvoor moet je de oranje en de blauwe bal verwisselen van plaats volgens een bepaald patroon. De persoon die de ballen verwisselt moet binnen het terrein steeds boven de grond zweven. Hij mag het terrein noch de kegels aanraken. Indien dit toch gebeurt gaat de kluis onherroepelijk dicht.
Het team moet op een heel constructieve en vindingrijke manier samenwerken om de opdracht te doen slagen. In de kluis heerst er ook een radioactieve straling. Hierdoor mag eenzelfde persoon maximum 5’ in de kluis zijn.
Deze opdracht is voor iedereen geschikt (naargelang de rol die je inneemt heb je andere uitdagingen) zodat je teambuilding ook ECHT in team gebeurt.
escape box

Escape box

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en beleef een onvergetelijke teambuilding-ervaring met de Escape Box! Het doel is simpel: werk samen om de puzzels op te lossen en de box te openen voordat de tijd om is. Het lijkt misschien eenvoudig, maar deze uitdaging vereist teamwork, communicatie en creativiteit.


Elk teamlid heeft unieke vaardigheden en kennis die van pas kunnen komen. Door deze te combineren, kunnen jullie de puzzels oplossen en de Escape Box openen. Dit stimuleert niet alleen de teamgeest, maar ook het onderling vertrouwen en respect.


Onze Escape Box is geschikt voor alle soorten teams en groepen. Onze ervaren begeleiders zorgen voor een soepele en leuke ervaring voor iedereen.

onderdeel van een activiteit

Het mijnenveld

Je hebt als groep de opdracht om het mijnenveld te ontmantelen. In het mijnenveld bevinden zich 3 bommen die tegelijkertijd onschadelijk gemaakt moeten worden.
Het mijnenveld is hypergevoelig. Daarom mag er ook niets of niemand de grond raken of het ganse mijnenveld ontploft.

Deze opdracht kan als fun-activiteit deel uitmaken van een halve of volle teambuildingdag, maar is ook uitermate geschikt om terugkoppeling te geven op vlak van samenwerking, communicatie, strategiebepaling, ...
Een combinatie met persoonlijkheidsanalyses (DISC, MBTI, Insights, ...) en de hiermee gepaard gaande communicatiestijlen, levert boeiend feedbackmateriaal.