arrow_drop_up arrow_drop_down

Actie en plezier

Ontdek onze fysiek actieve teambuilding activiteiten

Kr8kamp

(1,5u - 6u)

Toon meer

Laser battle

(2u -3u)

Toon meer

Highland Games
(2u)

Toon meer

Police Academy

(3u)

Toon meer

Moerasparcours
(2u -3u)

Toon meer

Schietproeven challenge

Toon meer

Bubble voetbal


Toon meer

Kr8kamp (1,5u - 6u)

Zin om eens een activiteit te beleven om niet te snel te vergeten, waag dan je kans bij deze kr8kamp! Een mix van opblaasbare attracties voor volwassenen zorgt voor uitdaging, innovatie en fun, maar kan zowel ingezet worden voor groepen met een hoog fysiek vermogen als groepen die het liever niet al te lastig willen. Kleurrijk naar uitzicht, opdrachten, originaliteit en beleving!

Veel variatie mogelijk, duurtijd naar jullie wens. Een programma op Uw maat, dat is waar het om draait! We geven je 6 vaak gekozen combinaties:

WILD: 2 toestellen Battle zone + jungle run
WILD: 3 toestellen Battle zone + jungle run + cannon balls OF levend tafelvoetbal
EASY: 2 toestellen De Sweeper + levend tafelvoetbal
EASY: 3 toestellen De Sweeper + levend tafelvoetbal+ sherpa-run
EXTREME : 3 toestellen Wipe Out en V-Rollsparcours + De Hulk
EXTREME : 4 toestellen Wipe Out en V-Rollsparcours + De Hulk + Flip-it

Laser battle (2u -3u)

Ongetwijfeld één van de leukste en meest actieve teambuildingvormen is ‘Lasertag’! In groep, gewapend met een Lasergun die alles registreert (geen harnassen meer nodig) en met een bepaald doel in het achterhoofd, super! Vanuit een computerprogramma dat achter het ganse concept zit, kan er geprogrammeerd worden dat er in verschillende teams wordt gespeeld, hoeveel kogels & levens je krijgt, wie je tegenstanders zijn of wie je kan genezen door hem te raken,… Eindeloos plezier.
15 dln
Dit concept zorgt ervoor dat de spelers zich niet alleen reuze zullen amuseren, ze zullen ook aan de groepsdynamiek gewerkt hebben, evenals de fysiek een handje toegestoken.
Wil jij dit ook eens proberen?

Highland Games (2u)

Iedereen krijgt een Schotse tenue en we spelen een aantal traditionele Schotse Highland Games, aangevuld met enkele extra’s (Schots getinte spelen).
Daarbij denk je natuurlijk direct aan enorm gespierde atleten in een kilt die werpen met stenen en balken, alles wat je niet direct verwacht als werpartikelen. Deze atleten gaan wij achterna, weliswaar vanuit het teambuildingperspectief.
Samen dingen verplaatsen, werpen, vervoeren, gooien, trekken,… en dit alles in een Schots jasje inclusief juiste haarsnit, is dat niet eensgezind?

De opdrachten worden aangepast aan de deelnemers (geslacht, leeftijd, fysieke conditie)
 

Optie: Voor diegene die er graag nog een schepje bovenop doen is er ook een combinatie mogelijk met:

  • Schapen drijven,
  • whisky proeven,
  • Doedelzakspelen

Kortom: op zoek naar de Schotse Trotse!

Police Academy (3u)

Bij de Police Academy koppelen we 3 activiteiten aan elkaar die als het ware een ingangsexamen vormen voor politiemensen in opleiding.

  • Shooting skills: in de vorm van lasershoot
  • Driving skills: in de vorm van Trust the driver
  • Selfdefence skills: op een opblaasbaar strijdplatform

Deze 3 activiteiten worden aan elkaar gekoppeld vanuit de gedachte dat ze elk hun specificaties hebben inzake teambuilding en samenwerking, en dit alles samen een erg mooi pakket vormen.
Groepen die hiervoor kiezen moeten wel rekening houden dat er op fysiek vlak toch wel wat van je lichaam gevraagd wordt, en er dus daarom op voorhand goed moet gecommuniceerd worden (lees: deze activiteiten kunnen elk afzonderlijk worden aangepast naar fysieke aard!)

Moerasparcours (2u -3u)

Als team in het moeras duikelen en over wiegelbrugjes, via paaltjes doorheen de modderpoel waden. Via allerlei uitdagende hindernissen “doorspekt met teamopdrachten” komen jullie hopelijk droog aan!

Schietproeven challenge

Deze ludieke activiteit is een combinatie van 5 schietproeven : boogschieten – blaaspijpschieten – karabijnschieten - katapultschieten – elastiekschieten.
Bij iedere opdracht krijg je eerst een bondige uitleg over de veiligheid en de techniek. Daarna kunnen alle deelnemers alles even uitproberen. We sluiten af met een spannende teamwedstrijd om te zien welke groep zich de echte “Willem Tell’s” mogen noemen ! Een voor één worden alle standen afgehandeld en worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt.

Bubble voetbal

Bubble voetbal of Bubbelbal!
De sensationele teamactiviteit voor wie van voetbal houdt!
Ga de strijd aan met je vrienden, teamgenoten of collega’s!
Bubble voetbal is het maffe spel waarbij je je tegenstander de andere kant van het veld op beukt! Het leuke hieraan is dat je er niets van voelt en dat het ongevaarlijk is. Je kunt dus elkaar ongecontroleerd te lijf gaan. Een hilarische activiteit!
Wat staat je te wachten tijdens Bubble Voetbal?
Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Na een aangename ontvangst krijg je een uitgebreide speluitleg, zodat je alle ins en outs kent. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie om elkaar omver te kegelen. Na het eerste fluitsignaal begint de strijd. Wie wordt ondanks de vele “overtredingen “de winnaar van dit hilarische spel?