fysiek actieve teambuilding activiteiten

teambuilding enjoytoday oudenaarde

Bubble voetbal

(1 à 1,5 uur)

Toon meer
teambuilding enjoytoday oudenaarde

Highland games

(2 uur)

Toon meer

Kr8kamp

(1,5u - 6u)

Toon meer

Laser battle

(2u -3u)

Toon meer

Bubble voetbal

Bubble voetbal of Bubbelbal!
De sensationele teamactiviteit voor wie van voetbal houdt!
Ga de strijd aan met je vrienden, teamgenoten of collega’s!
Bubble voetbal is het maffe spel waarbij je je tegenstander de andere kant van het veld op beukt! Het leuke hieraan is dat je er niets van voelt en dat het ongevaarlijk is. Je kunt dus elkaar ongecontroleerd te lijf gaan. Een hilarische activiteit!
Wat staat je te wachten tijdens Bubble Voetbal?
Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Na een aangename ontvangst krijg je een uitgebreide speluitleg, zodat je alle ins en outs kent. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie om elkaar omver te kegelen. Na het eerste fluitsignaal begint de strijd. Wie wordt ondanks de vele “overtredingen “de winnaar van dit hilarische spel?

Highland Games (2u)

Iedereen krijgt een Schotse tenue en we spelen een aantal traditionele Schotse Highland Games, aangevuld met enkele extra’s (Schots getinte spelen).
Daarbij denk je natuurlijk direct aan enorm gespierde atleten in een kilt die werpen met stenen en balken, alles wat je niet direct verwacht als werpartikelen. Deze atleten gaan wij achterna, weliswaar vanuit het teambuildingperspectief.
Samen dingen verplaatsen, werpen, vervoeren, gooien, trekken,… en dit alles in een Schots jasje inclusief juiste haarsnit, is dat niet eensgezind?

De opdrachten worden aangepast aan de deelnemers (geslacht, leeftijd, fysieke conditie)
 

Optie: Voor diegene die er graag nog een schepje bovenop doen is er ook een combinatie mogelijk met:

  • Schapen drijven,
  • whisky proeven,
  • Doedelzakspelen

Kortom: op zoek naar de Schotse Trotse!

Kr8kamp (1,5u - 6u)

Zin om eens een activiteit te beleven om niet te snel te vergeten, waag dan je kans bij deze kr8kamp! Een mix van opblaasbare attracties voor volwassenen zorgt voor uitdaging, innovatie en fun, maar kan zowel ingezet worden voor groepen met een hoog fysiek vermogen als groepen die het liever niet al te lastig willen. Kleurrijk naar uitzicht, opdrachten, originaliteit en beleving!

Veel variatie mogelijk, duurtijd naar jullie wens. Een programma op Uw maat, dat is waar het om draait! We geven je 6 vaak gekozen combinaties:

WILD: 2 toestellen Battle zone + jungle run
WILD: 3 toestellen Battle zone + jungle run + cannon balls OF levend tafelvoetbal
EASY: 2 toestellen De Sweeper + levend tafelvoetbal
EASY: 3 toestellen De Sweeper + levend tafelvoetbal+ sherpa-run
EXTREME : 3 toestellen Wipe Out en V-Rollsparcours + De Hulk
EXTREME : 4 toestellen Wipe Out en V-Rollsparcours + De Hulk + Flip-it

Laser battle (2u -3u)

Ongetwijfeld één van de leukste en meest actieve teambuildingvormen is ‘Lasertag’! In groep, gewapend met een Lasergun die alles registreert (geen harnassen meer nodig) en met een bepaald doel in het achterhoofd, super! Vanuit een computerprogramma dat achter het ganse concept zit, kan er geprogrammeerd worden dat er in verschillende teams wordt gespeeld, hoeveel kogels & levens je krijgt, wie je tegenstanders zijn of wie je kan genezen door hem te raken,… Eindeloos plezier.
15 dln
Dit concept zorgt ervoor dat de spelers zich niet alleen reuze zullen amuseren, ze zullen ook aan de groepsdynamiek gewerkt hebben, evenals de fysiek een handje toegestoken.
Wil jij dit ook eens proberen?
arrow_drop_up arrow_drop_down