arrow_drop_up arrow_drop_down

Maatwerk events

Wij organiseren uw bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, klantenevents, productpresentaties, teambuilding meerdaagse, .... van a tot z.

Wil je een bedrijfsfeest of een ander event organiseren?

We denken graag met je mee om er een creatief geheel van te maken en bieden je een totaalpakket, all in. Zo moet je zelf geen uren tijd besteden aan het opvragen van offertes en het coördineren van verschillende leveranciers. EnjoyToday zorgt voor een totaalaanbod op maat van je doelstellingen en je budget. De Panoramic House gecombineerd met de aanpalende garden rooms, biedt plaats aan een 120 tal mensen,

Uw event organiseren op een locatie met karakter

De Panoramic House is een authentieke schuur die volledig gerenoveerd werd. Onder de eiken dakspanten kan je in alle gezelligheid feesten of een event organiseren. De oorspronkelijke inrijpoorten werden vervangen door grote glazen ramen die de charmante binnenkoer verbinden met het wijdse zicht op de weilanden. Een vide met lounge zithoek biedt een huiselijk karakter.  


Deze ruimte gecombineerd met de aanpalende garden rooms, is geschikt voor het organiseren van elk event: feesten tot 90 personen (zittend), recepties of walking dinners tot 120 personen en seminaries in U-opstelling tot 40 personen. Voorstellingen of presentaties in theateropstelling tot 80 personen zijn eveneens perfect mogelijk.

120 pers.

Recepties, walking dinner,

90 pers.

Zittend aan tafels

75 pers.

Presentaties in theateropstelling

40 pers.

Seminaries in U-opstelling

Voorzien van alle comfort

Net zoals onze andere zalen is de Panoramic House standaard uitgerust met een beamer, een projectiescherm, 2 flipcharts, een muziekinstallatie en draadloos internet. In deze oase van rust met prachtige natuur creëer je ongetwijfeld een blijvende indruk bij je genodigden.

Vraag een offerte op maat

Heb je specifieke wensen of kan je wel wat inspiratie gebruiken bij het organiseren van een originele teambuilding, personeelsfeest of ander event?


Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie

Stel je evenement samen