VIER HET NIEUWE JAAR

VERGADER

in één van onze drie vergaderzalen

VIER FEEST

met een glas en/of feestmaaltijd

OVERNACHT

in ons residentiële woning

feestelijke receptie

& walking diner

We ontvangen uw gasten met een glas cava en mocktail. Terwijl u de gasten ontvangt verzorgen wij de hapjes en fingerfood voor uw genodigden. Na de walkingdinner sluiten we af met een dessert- & koffiebuffet in thema van de eindejaarsperiode met verse koekjes en viennoiserie.
v.a. €115/ppDag vergaderen met afsluitende receptie & kerstdiner

Geniet van een gezond business arrangement tijdens uw vergadering in onze zalen. Uw team heeft doorheen de dag toegang tot verse dagsoep, een lunchbuffet met salades en verschillende dranken. 's Avonds sluiten we de dag af met een receptie en drie gangen kerstdiner.  

v.a. €197.5/pp

v.a. €284.5/pp met overnachting

v.a. €350/pp voor 2 daagse

Receptie, heerlijk kerstdiner & overnachting met ontbijt.

Ontvang uw gasten en collega's op onze Vierkants hoeve om het einde van uw (werk)jaar te vieren. Wij zorgen voor de receptie, kerstdiner & overnachtingen. Samen met u zorgen we voor de sfeer. Afsluiten doen we samen aan de ontbijttafel met een koffie of glas fruitsap om na te praten over de leuke avond. 

v.a. €230/pp

v.a. €285/pp met overnachting

v.a. €350/pp voor 2 daagse

Ons team maakt graag een voorstel op maat voor jou en jouw bedrijf.  Dit volgens een pakket of volledig naar eigen wensen.
We horen graag wat je nodig hebt om zo tot een totaalpakket te komen.

Winterse raclette

eerlijk... Wat is er beter dan gesmolten kaas op gebakken patatjes. We voorzien 300gr kaas/pp in een halve bol, aardappelen, groenten en fijne vleeswaren.

v.a. €30/pp


Kaas- & wijnavond

Liever fan van de koude kazen? We voorzien graag een kaasplank met zachte, harde, sterke en zachte soorten. Combineer de kaasavond met een wijnproeverij i.s.m. Gustido 

v.a. €26/pp (€49/pp inclusief wijn proeverij)

3, 4 of 5 gangen kerstdiner

Ga voor een (walking)diner met onze gastronomische kerstmenu's. Onze chefs voorzien steeds een menu volgens uw wensen en budget.

v.a. €75/pp


Surf & turf winter BBQ

Onze chefs serveren u een menu rechtstreeks vanop de BBQ. We beginnen met 1/2 gegrilde kreeft als voorgerecht en een assortiment aan vlees als hoofdgerecht. 

v.a. €65/pp


Verwarm jezelf aan de vuurschaal

Zin in de gezellige buitensfeer? We leggen de dekens klaar en starten alvast het knusse vuur in onze vuurput. Verwarm meteen ook de ziel aan ons winterbuffet met warme chocolademelk, Glühwein, marshmallows en winter snacks.

v.a. €15/pp