Bed & Breakfast

Enjoytoday

voorgevel b&b
va. € 115,-
va. € 90,-

Bed & Breakfast

B&B EnjoyToday beschikt over 4  gastenkamers die voorzien zijn van alle comfort. Zo heeft u bv. toegang tot speciale ergonomische hoofdkussens van topkwaliteit. Verder kan je moeiteloos gebruik maken van TV en draadloos internet. De kamers hebben een eigen badkamer met bad en douche, 2 wastafels en een privétoilet.


Zodra je voldoende bent uitgerust en klaar bent om aan je dag te beginnen, verwelkomen we je graag in onze sfeervolle ontbijtruimte. Snoepjes, versnaperingen, koffie en thee blijven doorlopend beschikbaar.

Waarom B&B Enjoytoday

slaapcomfort

Geoptimaliseerd slaapcomfort

Om je mentaal tot rust te laten komen zijn alle kamers voorzien van een aroma stone met 'good night' essentiële oliën'. Onze kamers zijn voorzien van speciale ergonomische hoofdkussens van topkwaliteit om een goede nachtrust te verzekeren.

Ontspannen in natuurgebied

Het is absoluut geen toeval dat EnjoyToday gevestigd is op de ‘boerenbuiten’,

in een omgeving waar elke onaangename factor resoluut wordt gebannen. Het prachtige zicht over uitgestrekte weilanden laat onze hartslag automatisch zakken en laat werkdruk wegsmelten als sneeuw voor de zon. Deze zee van groen biedt bovendien een waaier aan mogelijkheden om te herbronnen.

Ruime kamers met alle benodigdheden

Onze kamers zijn zo ingericht dat het je een sfeervol en huiselijk gevoel geeft  en zijn voorzien van alle benodigdheden. Zo heb je toegang tot koffie, thee, een TV en draadloos internet. De kamers hebben een eigen badkamer met verzorgingsproducten, bad en douche, 2 wastafels en een privétoilet.
ontbijt

Uitgebreid ontbijt

Je geniet van een uitgebreid ontbijt die voor u klaarstaat bij het ontwaken van de dag. Ons ontbijt wordt steeds aangepast naar uw behoeftes. Zo bieden we verschillende soorten brood, eieren, yoghurt en charcuterie aan. Heb je speciale dieetwensen? Geen probleem we zorgen dat er een steeds een ontbijt is op maat van uw wensen.

Aan de voet van de Koppenberg

Onze B&B is gelegen aan de voet van de Koppenberg die is omgeven door een wandel-en fietsgebieden.  Door haar heuvelachtig karakter biedt de Koppenberg, en wat verder de patersberg steeds weer schitterende vergezichten

Centrale ligging om de Vlaamse Ardennen te verkennen

Vertrek vanuit Enjoytoday om de Vlaamse Ardennen te verkennen. Diverse wandel- en fietsroutes bieden zowel aan geroutineerde sporters als aan occasionele wandelaars of fietsers vlakke of meer uitdagende parcours. Een bewegwijzerde scooter-/autoroute verbindt de belangrijkste toeristische attracties in de streek. Het is zeker een regio met opportuniteiten voor een leuke uitstap.

B&B Enjoytoday

arrow_drop_up arrow_drop_down