I-pad en VR spelen

Kolonisten van de vlaamse ardennen (i-pad)

Toon meer

Feel great (i-pad)


Toon meer

VR moordspel


Toon meer

Escape game (koffer & i-pad)

Toon meer

La casa de papel (VR-spel)

Toon meer

Kolonisten van de vlaamse ardennen

Dit is een zeer gevarieerde regiozoektocht in Oudenaarde, Kluisbergen, Ronse en Kruishoutem. Terwijl je in de ganse regio rondrijdt met de wagen, elektrische fiets, Vespa of 2pk ontdek je de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen. Via de app ontdek je waar je opdrachten vindt.


Elke opgeloste opdracht levert punten en grondstoffen op waarmee je doorheen het spel straten, dorpen en steden kan veroveren. Leuke gadgets laten je toe de andere teams te bespioneren, te saboteren of ermee te onderhandelen om grondstoffen te ruilen. Her en der zitten augmented reality objecten verstopt of kan je extra punten scoren wanneer je een rover kan pakken. Maar pas zeker ook op voor de politie want die is op zoek naar grondstoffen smokkelaars!


“Een super leuk spel met heel veel afwisseling tussen spel, cultuur, natuur, zoektocht, opdrachten, puzzels, tactiek, strategie, en bovenal voor alle leeftijden toegankelijk!”

Feel great

Spelend leren is hier het idee. Je combineert een deel opleiding met teambuilding en fun. Het thema is “ontdek de ongekende mogelijkheden van je brein en bevorder zo je welzijn, gezondheid en work-life balans”. Het spel omvat, vragen, puzzels, doe-opdrachten, video-opdrachten, … die telkens worden voorafgegaan door een korte opleidingsvideo. Daarin worden diverse concreet toepasbare inzichten en methodes gedemonstreerd en gevolgd door een bijpassende doe-opdracht, quizvraag, puzzel of video-opdracht. In groepen van max 6 personen nemen de teams het op tegen elkaar.


Ben je op zoek naar een alternatief voor de klassieke klassikale opleidingen of wil je het thema ‘welzijn’ op een leuke manier introduceren in je bedrijf? Dan is dit zeker een antwoord! (Kan ook bij jou op het bedrijf!)

VR moordspel

Het VR Moordspel is een spel dat gespeeld kan worden in teams van 2 tot 6 personen. Met elkaar probeer je de moord op een hoteleigenaar op te lossen door middel van het bij elkaar brengen van de juiste informatie en het oplossen van puzzels. Afwisselend heeft één van de spelers de VR bril op en moet aanwijzingen vinden welke gecombineerd moeten worden met de informatie die op tafel ligt. Door alle 4 de levels op te lossen wordt uiteindelijk duidelijk wie de moord heeft gepleegd en waarom.


Het spel duurt ongeveer 1 à 1,5 uur. Voor het spel worden een aantal verschillende attributen gebruikt zoals o.a. een VR bril. Dit VR moordspel kan als VR spel apart worden gespeeld (1 à 1,5 u) of kan gecombineerd worden met een diner of lunch (2,5 à 3 uur).

Escape game

Deadline is echt teambuilding! Met je team zit je rondom een koffer waarin je alle info kan vinden om tot de oplossing te komen. Maar ook deze koffer zit op slot. Kan je de koffer openen en de aanwijzingen ontcijferen? Je kan Deadline het beste vergelijken met een escape game, maar zonder opgesloten te zitten in een donkere ruimte. Alle info zit in een achtergelaten koffer en je moet met je team binnen de tijd de koffer zien te openen en achter codes zien te komen. Deadline is opgebouwd uit verschillende levels.


Tijdens het spel zijn aanwijzingen te verkrijgen, maar dat kost je wel kostbare tijd.....En heel veel tijd hebben jullie niet. Er is een deadline van 90 minuten. Erg geschikt om te spelen tijdens de middagpauze van een vergadersessie, als afsluiter van een vergaderdag gecombineerd met een afsluitdrink of als teambuilding activiteit op zich.

La casa de papel

Je stapt in een virtuele wereld. Ben jij de perfecte bankrover? Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Nationale bank met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Om daar achter te komen speel je deze spannende en uitdagende VR game ‘La casa de papel’.


Is jullie gezelschap van collega’s stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? De Professor daagt jullie uit met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om het geld te stelen. Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflix serie La casa de papel.


Speel dit waanzinnige VR spel tijdens de middagpauze van een vergadersessie, als afsluiter van een vergaderdag gecombineerd met een afsluitdrink of diner of als teambuildingsactiviteit op zich. Dit spel is geschikt voor 4 tot 6 personen per team. Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen.

arrow_drop_up arrow_drop_down